KIRSTEN SOMMER GALLERI TROLDESKOVEN

SIDSTE NYE MALERIER 2008 MED BESKRIVELSE

HOVEDSIDE
SIDSTE NYE MALERIER 2008
SIDSTE NYT - AKTUELLE UDSTILLINGER OG MALERIER I 2004 til 2009
UDSTILLINGER
KUNSTNERPROFIL
INSPIRATION
STUDIEREJSER
ASSERBO OG TROLDESKOVEN
SHOW-ROOM 1 BILLEDKUNST
SHOW ROOM 3 BILLEDKUNST NATURALISTISK
SHOW-ROOM 1 GLASKUNST
KUNSTNERGRUPPEN Les7verre`s
NABUCCO
Kunstnergruppen "De 5 glas"
Mine kunstnere

gi.jpg

894.jpg

hpim7828.jpg

Så blev det atter sommer i Asserbo og solens inspiration har givet mig lyst til rød-gule farver på lærred. Jeg har malet 2 kæmpe-billeder med italienske landskaber og et fra Roussillon i Provence. Er i gang med et landskabsbillede fra Nordsjælland.

hpim7847.jpg

Sidste nye maleri fra slutningen af 2007 færdigt jan 08
 

5.jpg

Sharm el d`art

Jeg har lige lagt hånd på mit nyeste livsfase-billede her i januar 2008.
 
Et maleri set i perspektiv på mine indre følelses-flader de sidste par måneder.
 
Billedet er malet   med Sham El Sheiks 1001 nats eventyr som baseobjekt. Det er et jeg-billede, hvor jeg omsætter følelser og oplevelser, visioner og drømme i farver og symboler. 
 
Parret der siger farvel, står på hver side af den glødende brændende og sælgende silkehandler. Manden og kvinden har hver sit øje ud på verden, de spejder begge efter nye horisonter og drømme. De er begge pakket ind i østens mystik og silke.
 
I bunden af maleriet - i drømmetågerne visualiserer jeg ind i fremtiden af livet. Ud af mit sind "of my mind" springer en himmelkorridor - så åben og hvid af lys - fuld af  nye dybder og hemmeligheder. Jeg er bevidst/ubevidst på vej ind igennem korridoren og drages mod sløret og den skygge der gemmer sig bag. Jeg bærer mine arme foran brystet - blufærdig og forbeholdende, men  jeg er nysgerrig.....til højre for indgangen, vises en egyptisk carrygul  gravid  og velnæret kvindekrop - der symboliserer min genfødsel til en ny omfangsrig  fase i mit liv. Mine oplevelser mod det nye symboliseres af kvinder der synger opera. Inskriptionen til venstre for korridoren på havets bund,  fortæller at  kvinder  synger: "visse d`arte - visse d`amore fra Toscas operaen. På min vej mod eventyret ser jeg symbolet  eventyrslottet til venstre.

737.jpg

5740.jpg

742.jpg

Besøg Tisvilde Helsinge