KIRSTEN SOMMER GALLERI TROLDESKOVEN

INSPIRATIONEN FRA ITALIEN

HOVEDSIDE
SIDSTE NYE MALERIER 2008
SIDSTE NYT - AKTUELLE UDSTILLINGER OG MALERIER I 2004 til 2009
UDSTILLINGER
KUNSTNERPROFIL
INSPIRATION
STUDIEREJSER
ASSERBO OG TROLDESKOVEN
SHOW-ROOM 1 BILLEDKUNST
SHOW ROOM 3 BILLEDKUNST NATURALISTISK
SHOW-ROOM 1 GLASKUNST
KUNSTNERGRUPPEN Les7verre`s
NABUCCO
Kunstnergruppen "De 5 glas"
Mine kunstnere

ruf1.jpg

ravud.jpg

Tag til musikfestival i Ravello - ved at trykke her!

Inspiration henter jeg - i min hjemegn Asserbo - Liseleje området . Men jeg drager til  Italien hvert forår. Jeg lader mig inspirerer af Ravellos tidlige forårsfarver med det azurblå middelhav som baggrund. Et blomstervæld af dufte og varme forårsdage efter den danske vinter er en varm inspiration for  mig - lige inden det herlige danske forår og sommer gør sit indtog.
 
 Duftende citroner - fantastiske udsigter og musik fylder mit sind hvert år i begyndelsen af maj. Se disse skønne billeder fra Ravello og forstå min begejstring og inspiration.
 
 

Se det lifligste produkt af Ravellos citroner!

citr.jpg

Jeg holder meget af at trave rundt i bjergene omkring Ravello. Der er ca. 1 times vandring fra Ravello til det danske kloster og refugium San Cataldo i Scala. Et dejligt sted for kunstnere der ønsker fred og ro.

I

Tryk dig ind i Villa Cimbrones have (HER) og tag en visuel tour i 360 gr. Her sidder jeg ofte og maler halve dage. Et enestående sted på jord. Havet ligger dybt under dig - med lodrette klippevægge, og væksterne samt statuerne i haven er underskønne. Greta Garbo boede engang her.

kira.jpg
Trryk for stort billede!

Tryk for stort!
ruf2.jpg

ravelloki.jpg

Besøg Tisvilde Helsinge