KIRSTEN SOMMER GALLERI TROLDESKOVEN

Kunstnergruppen "De 5 glas"

HOVEDSIDE
SIDSTE NYE MALERIER 2008
SIDSTE NYT - AKTUELLE UDSTILLINGER OG MALERIER I 2004 til 2009
UDSTILLINGER
KUNSTNERPROFIL
INSPIRATION
STUDIEREJSER
ASSERBO OG TROLDESKOVEN
SHOW-ROOM 1 BILLEDKUNST
SHOW ROOM 3 BILLEDKUNST NATURALISTISK
SHOW-ROOM 1 GLASKUNST
KUNSTNERGRUPPEN Les7verre`s
NABUCCO
Kunstnergruppen "De 5 glas"
Mine kunstnere

ji.jpg

Disse kunstnere har alle en fælles kunstart der hedder glas. Udover glas i forskellige varianter fra relieffer til fade og glasperler samt smykker, arbejder kunstnerne med de smukkeste unike skulpturer af bl.a. molèr og  smukke linoliumstryk, metalskulpturer samt silke og billedkunst i form af akvarel, olie og akryl.

Se nogle af kunstnernes hjemmesider her:

Ulla Funch

Poul Ebbe Nielsen

Kirsten Sommer

penn.jpg

70.jpg

for.jpg

Eksempler  på Poul Ebbes flotte glasmosaik, relief  og skulpturarbejder.

d.jpg

Kirsten Dreyer er en meget dygtig keramiker og glaskunstner og hun er uddannet inden for denne kunstart, ligesom hun også i dag underviser i dette.
 
Kirsten startede sine faglige og kreative uddannelse hos kunstneren Elly Hoffmann, maleren Finn Bendtsen og tegneundervisning og andre kreative tiltag hos billedhugger Pierre Gaborit.
 
Inspiration finder Kirsten fra naturen, bølgernes leg, linierne i en træstub, tegningerne i en sommerfuglevinge, altid omsat til enkelte former og understreget af lyset og farvevirkningen.

drejer2.jpg

Kirsten Dreyers smukke runde fad i naturens egne farver.

vi.jpg

Et eksempel på Vibeke Bjerring Jørgensens unike glasperle

Vibeke Bjerring Jørgensen  er opvokset i en meget kreativ familie, hvor både hendes mor og far malede. Vibeke startede sin kunstneriske verden op, med at lave stentøj, spændende sølvsmykker og malerier, men det blev glasset med de spændende muligheder i form og farve, der kom til at facinere Vibeke mest.
 
Vibeke er nu en dygtil glaskunstner, der udtrykker med detaljernes fine kunst. Hun er inspireret af menneskelige og dyriske former, hun er en fremragende perlekunstner og frembringer her til stadighed nye former og farvevalg.

vib.jpg

uf.jpg

Ulla Funh`s fantastiske farver

Besøg Tisvilde Helsinge